Back Back Nieuws

Internationale prijs Heuvelman sound & vision

04 februari 2009
Heuvelman sound & vision heeft op maandag 2 februari jl. de prestigieuze internationale InAVation Award 2009 gewonnen. Heuvelman heeft de InAVation Award gewonnen in de categorie Command & Control.

Een onafhankelijke internationale jury bestaande uit ervaren professionals uit de audiovisuele system integrators branche heeft, op basis van system design, system functionality en system usability, Heuvelman verkozen tot beste system integrator van 2009 in de categorie Command & Control.

Het project dat is bekroond door de jury betreft de in 2008 aan KPN opgeleverde videowall. Dit betreft een van de grootste videowalls van Europa die Heuvelman in opdracht van KPN geleverd en geïnstalleerd heeft. Deze nieuwe videowall bestaat uit maar liefst 60 x 67-inch cubes van Mitsubishi.

"Mede dankzij de goede samenwerking met Mitsubishi is dit project een groot succes geworden. Heuvelman is trots op het behalen van deze InAVation Award. Heuvelman streeft er continu naar om de meest toonaangevende innovatieve audiovisuele system integrator van de Benelux te worden. Daarom zal zij de aankomende jaren in zowel de permanente als de tijdelijke innovatieve audiovisuele voorzieningen blijven investeren," zo laat Michiel Huitema van Heuvelman weten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!