Back Back Nieuws

Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs blijft zich vernieuwen

13 november 2015
Op 10 en 11 januari 2016 vindt alweer de 28e editie van de AEB-beurs in het Beursgebouw Eindhoven plaats. De AEB-beurs heeft zich ontwikkeld tot graadmeter van de creativiteit van de Nederlandse Artiest. Als broedplaats voor nieuwe ontwikkelingen en voor het ontdekken van nieuwe trends is deze beurs nog steeds een van de belangrijkste ontmoetingsplaatsen voor de organisator, artiesten, organisatiebureaus, catering &  partyservices en toeleveranciers van allerlei disciplines.

Driedeling op de beursvloer
Ieder jaar probeert de organisatie deze diverse entertainmentbeurs een nieuwe boost te geven. Komende editie worden de verschillende disciplines onderverdeeld in drie segmenten: straatartiesten, verhuur en entertainment. Op deze manier ontstaat er een heldere presentatie van de beursvloer waardoor de beurs toegankelijker wordt. De bezoeker kan hierdoor heel gericht opzoek gaan naar datgene waarvoor hij naar de beurs komt.

Nieuwe presentatiemogelijkheden
'Deze editie zijn er nieuwe mogelijkheden voor de exposanten', vertelt de organisatie. 'De exposant kan onder ander gebruik maken van de Showcase, hierbij huurt de standhouder een oppervlakte van 6 m². Daarnaast mogen zij zich  presenteren op een open plein die geheel naar eigen wensen ingericht kan worden. Ook biedt de AEB-beurs exposanten de mogelijkheid om zich bij de entree van het Beursgebouw te laten zien aan het publiek. Dit is voor de exposant een uitgesproken mogelijkheid om zich te presenteren, maar ook voor de AEB-beurs een visitekaartje om direct bij binnenkomst te laten zien waar zij voor staan. Kortom: De AEB-beurs biedt een uniek platform voor bedrijven met een uiteenlopend aanbod van entertainment waarbij de bezoeker het aanbod direct kan bekijken en in contact kan komen met de diverse partijen. Allen kenmerken zij zich met een uniek stukje entertainment op maat.'

Deelname
Interesse in deelname? Neem dan contact met Ebony van Herk, aeb@beursgebouw.nl of 
040 246 3626 voor de mogelijkheden en de prijzen. Meer informatie kunt u vinden op aeb.nl. Vakbezoekers kunnen zich via de website gratis registeren.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!