Back Back Nieuws

Internationaal congres in Istanbul door HV Productions

23 oktober 2014
Evenementenbureau HV Productions uit Eindhoven heeft afgelopen maand een internationaal congres in Istanbul gerealiseerd. In opdracht van een grote speler uit de industriële en medische sector waren het de sales afdelingen van alle EMEA en APAC landen die bij elkaar kwamen. Totaal vlogen 400 gasten vanuit de hele wereld naar de Turkse hoofdstad.

On the border of two continents maakten de gasten kennis met elkaar, de toekomstplannen van het bedrijf en de rijke historie van de stad Istanbul. Het programma was een mix van inspiratie, informatieoverdracht en natuurlijk ook een stukje ontspanning.

Interactief
Het hotel diende als thuisbasis voor de conferentie, waarbij van alle hedendaagse technieken gebruik werd gemaakt. Naast een indrukwekkende projectiewand van veertig bij zeven meter, kregen de 400 gasten bij binnenkomst een iPad uitgereikt, waarop zij naast een complete event-app ook de mogelijkheid vonden om presentaties in hun eigen taal te volgen en waarmee zij interactief konden deelnemen aan het congres.

Afsluiting
Op de slotdag van het 4-daagse event stond een boottocht over de Bosporus naar de oude stad op het programma, alwaar de gasten door middel van verschillende interactieve tours de rijke historie van Istanbul konden ontdekken. In een karakteristiek treinstation, dat voor de gelegenheid helemaal was omgetoverd tot luxe dinerlocatie, werd het event geheel in de stijl van Oriënt Expres afgesloten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!