Interactieve film 'Late Shift' exclusief bij Vue KerkradeInteractieve film 'Late Shift' exclusief bij Vue Kerkrade
Back Back Nieuws

Interactieve film 'Late Shift' exclusief bij Vue Kerkrade

20 juni 2017

Vue toont de allereerste interactieve film ter wereld. Na vertoningen op exclusieve events in Londen en Zwitersland is Late Shift is op woensdag 21 juni exclusief te zien in Kerkrade. Late Shift laat de kijker met behulp van een app bepalen wat het lot van de hoofdpersoon op het scherm zal zijn. De film breekt de grenzen van de traditionele film door het publiek de macht te geven over de talloze flexibele verhaallijnen en honderden beslissingen te nemen die leiden tot een van de zeven filmeindes.

Late Shift

'Late Shift' is gebaseerd op een scenario van regisseur Tobias Weber en Michael R. Johnsen, auteur van 'Sherlock Holmes' (Guy Ritchie, 2009). In de film spelen opkomende talenten Joe Sowerbutts (hoofdrol), Haruka Abe en Lily Travers evenals de Zwitserse acteur Joel Basman (The Monuments Men) en Richard Durden (From Paris with Love, Oliver Twist).

Matt, een slimme student, probeert zijn onschuld te bewijzen nadat hij wordt gedwongen om deel te nemen aan een gewaagde overval op een beroemd Londens veilinghuis. Hij probeert alles om de waarheid te achterhalen, maar wat zal het publiek doen als blijkt dat alles tegen Matt begint te werken?

Late Shift is Engels gesproken en heeft geen Nederlandse ondertiteling, maar wel Engelse ondertiteling.

Over Vue, Big Screen Entertainment

Vue is de tweede bioscoopketen van Nederland met maar liefst 21 vestigingen. De bioscoopketen heeft vestigingen in Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Den Bosch, Deventer, Doetinchem, Eindhoven, Gorinchem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoogeveen, Hoogezand, Hoorn, Kerkrade, Nijmegen, Purmerend, Steenwijk en Vlaardingen.

Het is de missie van Vue om de beste content te leveren in de beste omgeving met de beste technologie en continu te groeien en innoveren. Zo speelt Vue in op de veranderende bioscoopmarkt door de focus te leggen op de wensen van de bezoeker en de optimale filmbeleving centraal te stellen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!