Back Back Nieuws

Inspirerende sprekers op event 11

23 februari 2011
Over 5 weken is het zover: de dertiende editie van de beurs event opent haar deuren voor iedereen die zich vakmatig bezighoudt met de organisatie van evenementen. Twee dagen lang vormt Jaarbeurs Utrecht het centrum van de evenementenbranche. Met het thema Opportunity Knocks staat de beursvloer garant voor nieuwe kansen.

 

Hoor, proef, voel en ruik

Kansen om je netwerk uit te breiden met waardevolle relaties, om je vakkennis te verbreden en te verdiepen, om nieuwe productideeën op te doen en om geïnspireerd te worden door de totaalbeleving. Event 11 daagt je uit om buiten de gebaande paden te treden. Hier heb je de kans om evenementen in al haar facetten met al je zintuigen te beleven. Hoor, proef, voel en ruik de sfeer en creëer je volgende evenement op basis van de elementen die je zelf ook hebt ervaren.

 

Vakkennis verbreden

Naast een rijk aanbod aan vernieuwende sensaties biedt event 11 ook de kans om je vakkennis te verbreden en te verdiepen. Voor de leden van de bij EventPlatform aangesloten brancheorganisaties, organiseert Eventex in samenwerking met EventPlatform en HSMAI, een presentatie van René Boender.

 

Deze brain agent inspireert wereldwijd vele captains of industry. Zo werkt hij onder andere voor Apple, Sara Lee en Philips. Aan de hand van het thema Opportunity Knocks legt hij uit wat de kansen zijn in het huidige economische landschap.

 

Praktische sessies en workshops

Daarnaast is er een vrij toegankelijke, doorlopende programmering van praktische sessies en interessante workshops, die je bij kan wonen in de speakerscorners op de themapleinen Digital en Nice To Meet.

 

Zo praat onder andere Gerrit Heijkoop (Triqle) je bij over tijdbesparing met social media, vertelt Hugo van den Hurk (Everybody Likes Penguins) hoe je meer aandacht kan genereren voor je boodschap in de vorm van een Pecha Kucha en maakt Jan-Jaap In der Maur (goededagvoorzitters.nl) je wegwijs in het aanbod van dagvoorzitters.

 

Meer informatie

Mis het niet! Event 11 vindt plaats op woensdag 30 en donderdag 31 maart 2011 en is op beide dagen geopend van 11.00 – 19.00 uur. Verzeker jezelf van een gratis toegangsbewijs en registreer je op www.event.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!