Inspirerende locaties in het Rijk van NijmegenInspirerende locaties in het Rijk van Nijmegen
Back Back Nieuws

Inspirerende locaties in het Rijk van Nijmegen

03 mei 2022

Ben je op zoek naar een echt goede locatie voor je zakelijke evenement of bijeenkomst? Een plek die je congres, vergadering of brainstorm nét dat beetje extra beleving bezorgt? Het Rijk van Nijmegen heeft genoeg inspirerende plekken dichtbij stad en groen. Wij tippen de beste locaties voor je volgende zakelijke bijeenkomst.

In het Rijk van Nijmegen ervaar je de rijkdom van een levendige historie, omgeven door glooiende natuur. Op steenworp afstand van diverse (vergader)locaties vind je stad én groen. Volg de Romeinen in Nijmegen en struin door de oudste stad van Nederland. Vanaf de Waalkade loop je - via wandelbrug de Ooijpoort - zo de natuur in en strandjes op. Kies je voor een locatie in het bruisende centrum of liever in alle rust met een indrukwekkend uitzicht? Bij deze locaties moet je zijn voor je volgende event!

  • Inspirerende locaties in het Rijk van Nijmegen
    Van der Valk Hotel Nijmegen Lent
  • Inspirerende locaties in het Rijk van Nijmegen
    Center Parcs Het Heijderbos
  • Inspirerende locaties in het Rijk van Nijmegen
    Hotel & Spa Sanadome

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Met twaalf multifunctionele zalen en uitstekende bereikbaarheid is Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent dé perfecte locatie voor een zakelijke bijeenkomst. De faciliteiten in het plintgebouw bieden plaats aan gezelschappen van 2 tot 450 personen voor vergaderingen, congressen, trainingen, dinerbuffetten (live cooking), recepties en feesten. De zalen zijn sfeervol ingericht en bijna alle opstellingen zijn mogelijk. Geniet van het spectaculaire uitzicht vanuit de bijzondere boardroom met privébar op de 14e etage. Alle zalen zijn voorzien van moderne audiovisuele apparatuur.

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot streaming & hybride events en vier verschillende vergaderarrangementen. Dankzij 116 hotelkamers in verschillende luxetypen is het hotel ook de ideale uitvalsbasis voor een meerdaags event.

Center Parcs Het Heijderbos 

Vergaderen in de natuur kan als geen ander bij Center Parcs Het Heijderbos, gelegen in één van de mooiste bossen vlakbij Nijmegen. Het Business Center is in een nieuw jasje gestoken en biedt plaats aan groepen van 4 tot 250 personen.

Het Heijderbos heeft alles in huis voor een totaalbeleving. Van vergaderzalen tot restaurants, cottages tot hotelkamers, en een uitgebreid aanbod aan activiteiten en faciliteiten voor teambuilding. Ook voor een bedrijfsfeest ben je hier aan het juiste adres!

Uniek op deze locatie is de Jungle Dome; een overdekt, écht oerwoud met meer dan 40 diersoorten en 250 soorten bomen en planten. Een bijzondere plek voor een teambuilding of feestavond met aansluitend een back-to-basic overnachting in een Jungle Cabana.

Ken je deze locaties al?

In hartje Nijmegen, pal aan het Keizer Karelplein, vind je Concertgebouw De Vereeniging. De Art Deco en Art Nouveau architectuur, de ornamenten met bladgoud en de glinsterende kroonluchters geven gegarandeerd grandeur aan je evenement. Het multifunctionele gebouw heeft meerdere zalen voor events tot 2.200 personen. De bekendste ruimte is de Concertzaal die wereldwijd geroemd wordt vanwege de topakoestiek.

Bij Sanadome Hotel & Spa Nijmegen vind je alles onder één dak! Een uitstekende keuze voor een dag of meerdaagse zakelijke meeting in een bosrijke omgeving. Combineer een inspirerend congres met culinair genieten en wellness; een uitstekende combinatie tussen zakelijk en ontspanning.

Health & High Tech

In het Rijk van Nijmegen maken techbedrijven in de zorg en medische wetenschap de omgeving tot een rijke voedingsbodem voor grote congressen, seminars en andere bijeenkomsten. Je treft hier bekende namen, zoals Novio Tech Campus of het Radboud UMC. Maar ook een scala aan zorgstartups. Alleen daarom al is de regio – ook wel bekend als Health Valley – een bezoek waard.

Benieuwd naar alle zakelijke locaties dichtbij stad en groen in het Rijk van Nijmegen? Vind de perfecte locatie voor jouw vergadering, training of congres hier.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!