Back Back Nieuws

Inspirerende ALV en Nieuwjaarsbijeenkomst CLC-VECTA

25 januari 2010
Op 21 januari heeft in Hotels van Oranje in Noordwijk de eerste officiële Buitengewone Algemene Ledenvergadering en aansluitend de Nieuwjaarsbijeenkomst van CLC-VECTA Centrum voor Live Communication plaatsgevonden. De nieuwe vereniging heeft het formele traject van de fusie tussen CLC - Centrum voor Live Communication en VECTA met nieuwe statuten en een nieuw bestuur afgerond. Het was een bijzondere bijeenkomst omdat de leden en relaties van de gefuseerde verenigingen voor het eerst officieel samen bijeen waren.

 

Na het wijzigen en goedkeuren van de nieuwe statuten en een huishoudelijk reglement stond de invulling van het nieuwe bestuur op de agenda. In de nieuwe vereniging CLC-VECTA Centrum voor Live Communication bestaat het Dagelijks Bestuur uit drie personen die samen met vijf woordvoerders van platforms het Algemeen Bestuur vormen.

 

Champagne toast

In de aansluitende bijeenkomst blikte Rijpkema in zijn nieuwjaarstoespraak kort terug op afgelopen jaar en hield een gloedvol betoog over de waarde van live communication en de kansen voor volgend jaar.  Nadat er een zwaard aan te pas moest komen om de champagne voor de nieuwjaarstoast te ontkurken, werd het buffet geopend en kon het netwerken voor leden van de vereniging en de genodigde relaties beginnen.

 

Nadere informatie is te vinden op de website.

Klik hier voor de toespraak van Riemer Rijpkema.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!