Back Back Nieuws

Inspirerend vergaderen in vernieuwd The Grand

01 oktober 2010
Sofitel Legend The Grand Amsterdam is als locatie voorzien van alle elementen om een zakelijk verblijf onvergetelijk te maken. Ieder bedrijf en elke organisatie kan in The Grand terecht om in een historische ambiance, voorzien van Franse elegantie en grandeur, op een vernieuwende en inspirerende manier te vergaderen en te verblijven.

InspiredMeetingrooms
Na voltooiing van de grootscheepse renovatie die The Grand onderging, zijn de zeventien conferentiezalen, waarvan er vijf de status van monument hebben, omgedoopt tot InspiredMeetingrooms®. InspiredMeetings® is het nieuwe wereldwijde vergaderconcept van Sofitel Luxury Hotels en biedt een totaalbeleving op het gebied van vergaderen, in een setting die historie ademt en tegelijk is voorzien van de laatste technologie.

InspiredMeetings® maakt het mogelijk om een vergadering heel persoonlijk te maken, onder meer door de inzet van geuren en smaken. InspiredMeetings® biedt zo een voortdurende prikkeling van de zintuigen om de meetings zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken.

Het InspiredMeetings® Center, gevestigd in het Princenhof, is 7 dagen per week geopend.


Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!