Back Back Nieuws

Inspiratiedag: hoe krijg je meer aanmeldingen voor je evenement?

18 mei 2016
Samira Salman van Social and more organiseert op 17 augustus een inspiratiedag voor eventmanagers die willen leren hoe ze meer aanmeldingen krijgen voor hun evenement.

In één dag leren ze hoe je in 7 stappen van je evenement een merk maakt. Zo gaan mensen naar het evenement uitkijken wordt het eenvoudiger aanmeldingen te krijgen. 'We kijken niet alleen naar de opzet van het evenement, maar ook naar hoe je kunt zorgen dat dit aansluit bij de behoeftes van je klant. Vervolgens gaan we het hebben over de online promotie', vertelt Salman.

Terug naar de basis
Na de ochtendsessie die Salman eerder organiseerde over de promotie van evenementen, besefte ze dat het goed is om even terug naar de basis te gaan. 'Je kunt nog zo enthousiast gaan promoten, maar als je verkoopt geen kaarten als je evenement niet goed in elkaar zit of er te weinig behoefte is', legt Salman uit. Aan het einde van de dag gaan eventmanagers vol inspiratie en praktische tips en templates naar huis.

De inspiratiedag vindt plaats op 17 augustus in restaurant Slangevegt, Breukelen. Kijk voor meer informatie op socialandmore.nl.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!