Back Back Nieuws

Inspiratie opdoen bij pop-up event Chaos aan de Schie bij Lijm & Cultuur

04 juni 2015
Voor de elfde keer opent het culturele en culinaire pop-up evenement Chaos aan de Schie bij Lijm & Cultuur de deuren. Zes weken lang, van vrijdag 5 juni tot en met zaterdag 11 juli. 'Zoals je van het eigenzinnig creatief laboratorium annex evenementenlocatie Lijm & Cultuur mag verwachten, worden er tijdens de Chaos weer bijzondere culturele activiteiten georganiseerd in de voormalige gelatinefabriek aan het stadsstrand in Delft,' vertelt de organisatie ons.

Inspiratie voor event professionals

Het pop-up evenement aan het Schiekanaal presenteert een mix van bekend en onbekend cultureel talent; theater, kleinkunst en muziekgroepen uit alle windstreken. Geschikt voor zowel particulieren als groepen en ook zeker voor event professionals die inspiratie willen op doen.

Chaos #11 staat in het teken van de vele elementen die in de natuur en cultuur te vinden zijn. Er wordt contact gelegd met de culturele en culinaire bouwstenen: Touch Base! Om te beginnen een eenmalig optreden in de Randstad van de Amerikaanse band Musée Mecanique en een extra voorstelling door Dood Paard van Macbain. Macbain trekt een parallel tussen Shakespeare’s Macbeth en het legendarisch onaangepaste grungekoppel Kurt Cobain en Courtney Love. Voorts wordt samen met Studium Generale een aantal Meet Ups georganiseerd naar aanleiding van het VPRO programma 'De Volmaakte Mens'.

Touch Base Culinair
Als bewonderaar van de ‘New Nordic Cuisine’ gaat Chef kok Bas Hoog terug naar de basis. Hij heeft een menu samengesteld dat zich kenmerkt door puurheid, raffinement, versheid en seizoensproducten. 'Elk onderdeel een feest op zichzelf, tezamen een prachtig culinair verhaal', zo belooft de organisatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!