Back Back Nieuws

Inspiratie op maat voor horecazaak tijdens Horecava 2015

16 december 2014
Het interieur van een horecazaak draagt ook bij aan de totaalbeleving van de gast. Daarom biedt de Horecava, in samenwerking met Tuttobene en 4 ontwerpbureaus, horecaondernemers de mogelijkheid om gratis interieuradvies te ontvangen.

Beursbezoekers die plannen hebben voor een nieuwe zaak of hun interieur onderhanden willen nemen, kunnen voorafgaand aan of tijdens de beurs hun vraag voorleggen aan één van de interieurontwerpers. Met een schets, plattegrond of moodboard laat de ontwerper op de beurs zien welk idee hij voor ogen heeft.

Dutch Design; productpresentatie en tentoonstelling
Naast interieuradvies verzorgt Tuttobene op de beursvloer ook een productpresentatie van Nederlandse bodem voor de inrichting van een horecazaak. Tuttobene laat een selectie zien van bijzondere designmeubels voor de hospitality branche. Meubels die sterk bijdragen aan de beleving van de gasten. Het Nederlandse bedrijf organiseert sinds 2004 groepspresentaties voor jong ontwerptalent in Milaan, New York, Londen en Tokio.

Supermodels
Supermodels, zo heet de tentoonstelling die een overzicht in miniatuur biedt van belangrijke Nederlandse ontwerpen op het gebied van interieurontwerp, meubelvormgeving en architectuur. Op de Horecava ligt de nadruk op hospitality design. Supermodels is een initiatief van ontwerpbureau Concern.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!