Inspiratie en creativiteit bij masterclass Academy SkyboxInspiratie en creativiteit bij masterclass Academy Skybox
Back Back Nieuws

Inspiratie en creativiteit bij masterclass Academy Skybox

04 maart 2021

Wat doe je als de hele wereld ineens verandert? Dan verander je natuurlijk mee. Ondernemer Ron Simpson lanceert daarom Skybox; een masterclass academy waar jouw creativiteit en skills naar het hoogste niveau worden gecoacht. Vanaf nu kun je je inschrijven voor workshops en een-op-een sessies in The Student Hotel in Amsterdam met de crème de la crème van de creatieve industrie.

Workshops en coaching

In deze uitdagende tijden is het voor veel ondernemers zwemmen of verzuipen. De een moet razendsnel van strategie en concept veranderen om te overleven, terwijl de ander juist bij moet benen dankzij de onverwachte explosieve groei. Creatieven, professionals en ondernemers hebben nu meer dan ooit advies en inspiratie nodig. De creatieve serie-ondernemer Ron Simpson richtte daarom Skybox op. Deze masterclass academy voorziet in die behoefte door workshops en coaching aan te bieden op het gebied van creative business en personal development. Daarvoor biedt het een verfijnde line-up van makers, denkers en doeners met een schat aan verzamelde kennis, die deelnemers helpen hun business futureproof bij te sturen.

Netwerk

Initiatiefnemer van Skybox is de creatieve entrepreneur Ron Simpson. Naast het mede oprichten van het succesvolle The Avocado Show, dat inmiddels uitgerold wordt door heel Europa, staat het volgende avontuur alweer klaar. Hij wil zich focussen op het omtoveren van creatieve ideeën tot succesvolle concepten en laat zich inspireren door wat er op zijn pad komt.

Industry leaders

Naast Ron Simpson zelf kun je sessies en workshops boeken met industry leaders als Joris Bijdendijk (sterrenchef RIJKS), Mark Tuitert (Olympisch kampioen en ondernemer), José Woldring (Oprichter The Media Nanny en PR-Markmanager van DJ David Guetta), Defano Holwijn (presentator, rapper, acteur), Samuel Levie (Brandt & Levie), Nanne van der Leer (Lief Leven), Frank de Ruwe (Natwerk, Streetart Frankey) en nog veel meer. Ook zijn er maandelijks specials waar de kaarten kosteloos van verloot worden. One-off experiences die de programmering overstijgen met bijzondere gasten, zoals Guillaume Philibert van Amsterdams fashionlabel Filling Pieces, Manon van Essen van Magioni en Achmed Akkabi (acteur en showrunner van de spectaculaire serie Mocro Maffia).

Exclusive view

Via www.skybox.nl boek je een van de exclusieve workshops uit het uitgebreide aanbod. De sessies vinden plaats in kleine kring van maximaal vier personen of een-op-een met je favoriete coach. Dit is de perfecte plek om te timmeren aan ieders droom.

Op de foto v.l.n.r. Skybox coaches Mark Tuitert, Ron Simpson en Joris Bijdendijk - ©Rachel Ecclestone

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!