Back Back Nieuws

Inschrijving Kdz! Adventure van start

30 mei 2006


Voorafgaand aan het grootste en meest avontuurlijke kinderevenement van Nederland, Kdz! Adventure Summer, wordt de Kdz! Adventure Tour georganiseerd. Deze landelijke Tour bezoekt zes grote steden om zo alle kinderen van Nederland de mogelijkheid te bieden kennis te maken met al het avontuur dat Kdz! te bieden heeft. De Tour is een landelijke competitie op het gebied van Sport & Spel, Entertainment en Cultuur waarvan de finales gehouden worden tijdens Kdz! Adventure Summer van 7 tot en met 13 augustus in Ahoy’ Rotterdam. Vanaf vandaag kunnen kinderen van vier tot en met twaalf jaar zich inschrijven op http://www.kdzweb.nl/.

In de steden Rotterdam, ’s-Hertogenbosch, Utrecht, Den Haag, Groningen en Haarlem pakt de Kdz! Adventure Tour flink uit. Naast de competitieonderdelen zijn er ook heel veel andere leuke en spannende dingen te doen. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld meerijden op het Balanzbike parcours, zich laten schminken in de Poederdoos of lekker springen op de Bouncing Beats trampolines. Voor de competitie geldt dat kinderen zich kunnen inschrijven voor de Lay’s Potatoheads Zeepkistenrace, Uni-hockey, Tennis, Voetbal, een schilderwedstrijd en een echte Talentenjacht. Deze wordt gejureerd door niemand minder dan de bandleden van MY5! Zij zijn bekend van de hits Hi Hi Hi en Let’s go crazy.


Om iedereen een eerlijke kans te geven zijn de activiteiten onderverdeeld in drie leeftijdscategorieën: van vier tot zeven jaar, van zeven tot tien jaar en van tien tot en met twaalf jaar. Voor de eerste leeftijdscategorie is het randprogramma bedoeld, de overige leeftijdsgroepen kunnen meedoen aan de competitie onderdelen. De winnaars van de regionale wedstrijden mogen tijdens Kdz! Adventure Summer strijden om de landstitel.


Deze dag wordt afgesloten met de bekendmaking van de winnaars en een spetterend optreden van MY5! Het inschrijfformulier voor de verschillende competities is te vinden op www.kdzweb.nl. De Kdz! Adventure Tour is voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar en de toegang is bovendien gratis!

Agenda
- Rotterdam: 15 juni
- ’s-Hertogenbosch: 5 juli
- Utrecht: 19 juli
- ’s-Gravenhage: 20 juli
- Groningen: 26 juli
- Haarlem: 27 juli
- Rotterdam, de Finale in Ahoy’ Rotterdam: 7 tot en met 13 augustus

De Kdz! Adventure Tour is onderdeel van het Kdz! Platform. Kdz! staat voor zelf ontdekken, samen doen! Gezonde sportiviteit en ondernemen staan centraal.

Kdz! Platform is een initiatief van Kdz! Foundation. Producent van de Kdz! evenementen is organisatiebureau Original Concepts bv uit Dordrecht. De Kdz! Adventure Tour wordt mede mogelijk gemaakt door financiële bijdrage van de Gemeente Rotterdam, Sport en Recreatie, Gemeente ’s-Hertogenbosch, K.F. Hein Fonds en van Ommeren- de Voogt Stichting.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!