Back Back Nieuws

Inschrijving event award EVA gestart

01 december 2006
De inschrijving van de nationale event awards EVA is gestart. Bureaus en opdrachtgevers kunnen daarvoor een inschrijfformulier downloaden op eventaward.nl. Inzenden is mogelijk tot 10 januari. In april worden de beste events van 2006 onderscheiden met een
EVA en wordt ook het Eventbureau van het Jaar bekendgemaakt.

Alleen bureaus die inzenden voor een EVA kunnen meedingen naar Eventbureau van het jaar. Deze titel komt tot stand door een tweetrapsverkiezing. Alle bezoekers van de
website eventaward.nl kunnen tussen half januari en half maart
hun stem uitbrengen op een van de deelnemers aan de verkiezing. De
top-3 gaat door naar de volgende ronde. Bezoekers van de uitreiking van
de EVA wijzen uit de top-3 de uiteindelijke winnaar aan.

De EVA wordt voor de zevende keer uitgereikt aan opdrachtgevers die naar het oordeel van de jury binnen hun communicatiestrategie de impact van een event op maximale wijze hebben benut en die durf en inzicht hebben getoond door te kiezen voor een creatief concept.

De samenstelling van de jury is grotendeels gelijk aan die van vorig jaar. Nieuwkomer is Harry Dekker, mediadirecteur van Unilever en onlangs door het vakblad Sponsoring uitgeroepen tot de machtigste man in sponsoringland. De overige juryleden zijn Frans van Steenis (algemeen directeur Kamers van Koophandel Nederland), Christine van Dalen (manager event & promotions IdtV), Koos de Boer (zelfstandig adviseur, voormalig manager corporate communications Sanoma Magazines), Mildred Hofkes (directeur BHCM), Guus Lakeman (managing director Unlimited) en René Nelissen (manager sales Albron Party Productions). Voorzitter is Wim de Vries (directeur/eigenaar Het Strategem)

Initiator van beide prijzen is Stichting Excellent Event. Met de nationale event awards wil de stichting events als effectief communicatiemiddel onder de aandacht brengen bij communicatieprofessionals. Hoofdsponsor is de vakbeurs Evenement 2007. Mediapartners zijn FZ, Adformatie, Adforesult en Tijdschrift voor Marketing.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.359 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!