Innovatieve rondleiding bij KapellerputInnovatieve rondleiding bij Kapellerput
Back Back Nieuws

Innovatieve rondleiding bij Kapellerput

29 april 2020

Momenteel is het niet mogelijk om de faciliteiten, gastvrijheid en de sfeer van locaties ter plekke te ervaren en bekijken. Om meetingplanners toch de mogelijkheid te geven om een indruk op te doen van de locatie, heeft Hotel Kapellerput in Heeze elke ruimte gedigitaliseerd waardoor je, vanachter je computer, toch uitgebreid kunt binnenkijken.

Virtuele rondleiding

Met deze innovatieve 360 graden virtuele rondleiding wordt er een levensechte impressie getoond waarbij je online zelf kan ontdekken welke ruimte het meest geschikt is voor jouw bijeenkomst. Er kan gekozen worden uit diverse presentaties zoals een 3D-plattegrond, een virtual reality tour en een zogenaamd poppenhuismodel waarbij een dwarsdoorsnede van het hotel en alle conferentieruimtes wordt getoond. Ook zijn er meerdere opstellingen en inrichtingen te bekijken. Deze online 3D presentatie is een waardevolle tool bij het adviseren, voorbereiden en vormgeven van meetings.

Nominatie

Met deze 3D rondleiding behaalde Kapellerput een nominatie voor de Europese IACC (International Association of Conference Centers) Innovation Award in 2019.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!