Back Back Nieuws

InnoCos Pack vindt plaats naast Packaging Innovations in PTA

03 augustus 2012
InnoCos Pack, een nieuwe verpakkingsconferentie voor senior executives in de cosmetica- & persoonlijke verzorgingsbranche, wordt eind november naast PACKAGING INNOVATIONS, het evenement voor luxe- en consumentenverpakkingen, georganiseerd in de Passenger Terminal Amsterdam.

 

Grote synergie

Cornelien Baijens, managing director van easyFairs Nederland, legt uit: ‘Er is een grote synergie tussen deze twee evenementen. Beide zijn exclusief voor professionals die het commerciële belang van de juiste verpakking erkennen. Het bieden van uitzonderlijke verpakking is de beste manier om een directe en emotionele relatie met de consument aan te gaan. De cosmetica industrie is een echte ‘driver of innovation’. Daarom zijn we blij dat dit beauty verpakkingsforum naast PACKAGING INNOVATIONS staat.’

 

Nieuwe conferentie

InnoCos Pack is een nieuwe conferentie van KGSGlobal gericht op verpakking. Het bouwt verder op het succes van de internationale InnoCos events voor executives binnen de cosmetische- en persoonlijke verzorgingsbranche. InnoCos Pack vindt plaats op 27 en 28 november 2012 in de Passenger Terminal Amsterdam.

 

Laatste trends en innovaties

PACKAGING INNOVATIONS is het exclusieve evenement waar de laatste trends en innovaties op het gebied van luxe- en consumentenverpakkingen te vinden zijn. Producenten tonen hun nieuwste verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Design- en ontwerpbureaus zijn aanwezig om hun visie op verpakkingsontwerpen op geheel eigen wijze te tonen. PACKAGING INNOVATIONS vindt plaats op 28 en 29 november 2012.

 

Europese edities

De editie in Amsterdam maakt deel uit van een serie die in de creatieve hoofdsteden van Europa plaatsvindt: Birmingham, Hamburg en Londen. Bezoekers van PACKAGING INNOVATIONS zijn marketing-, point of sale- en brandmanagers, samen met designers en verpakkingsprofessionals uit de gehele FMCG sector (o.a. retail, food, private label, farmacie & cosmetica, als ook consumentenelektronica, duurzame consumptiegoederen, fashion & designbureaus).

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!