Back Back Nieuws

Initiatief VCK Travel: WK voetbal gecombineerd met MVO

08 december 2009
VCK Travel is een samenwerking aan met Habitat for Humanity en combineert zo de officiële Hospitality arrangementen tijdens het WK2010 (11 juni t/m 11 juli 2010) met de mogelijkheid tot Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen voor de (zakelijke) bezoekers aan het voetbalevenement.

 

VCK Travel is zich bewust van de maatschappelijke impact van een dergelijk event in een land als Zuid-Afrika. Dit gevoel van verantwoordelijkheid komt mede tot uiting in de samenwerking met Habitat. “Een onderneming als VCK Travel kijkt verder dan alleen het nastreven van winst. Wij willen ons grote netwerk in het bedrijfsleven en onze klantenportefeuille benutten om awareness te kweken voor de bouwreizen van Habitat. Een bouwreis is namelijk een actieve manier om invulling te geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en bijzonder geschikt om meer inhoud en diepgang te geven aan de Hospitality arrangementen die wij aan het Nederlandse bedrijfsleven aanbieden”, zegt Eric van Denderen, manager VCK Corporate Events, over de samenwerking.

 

Locale vaklui

De internationale non-profitorganisatie Habitat for Humanity zet zich in voor mensen die onder slechte omstandigheden wonen. Samen met de huiseigenaren en lokale vaklui bouwt Habitat betaalbare, veilige en degelijke huizen. Habitat gelooft dat een eigen huis het middel is om mensen uit de armoede te helpen. Degelijke huisvesting is een basisvoorwaarde om een bestaan op te bouwen. Het betekent veiligheid, zekerheid en verbeterde hygiënische omstandigheden en biedt huiseigenarem mogelijkheden zich verder te ontwikkelen. Een huis is méér dan een dak boven je hoofd...

 

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!