Back Back Nieuws

ING RaceSalon genomineerd voor Expojaarprijs

28 oktober 2008
Voor het tweede achtereenvolgende jaar is ING RaceSalon genomineerd voor de Nationale ExpoJaarprijs. Deze prijs beloont als enige in Nederland succesvolle beurs- en eventconcepten.

RaceSalon is genomineerd in de categorie ‘Beste beurs- of eventconcept business-to-consumer’. RaceSalon vond plaats op 15 en 16 augustus in Ahoy Rotterdam en gaf 22.000 racefans de gelegenheid om heel dicht bij Formule 1 en vele andere autosportdisciplines te komen, door middel van uiteenlopende activiteiten in de talrijke stands en racedemonstraties in en buiten Ahoy.

Jolanda Jansen, namens medeorganisator Ahoy Rotterdam: "Het is een eer en erkenning voor het evenement om door de onafhankelijke jury van de Nationale ExpoJaarprijs opnieuw te worden voorgedragen als kandidaat voor ‘beste evenement van het jaar’. Ten opzichte van de eerste editie in 2007 is het concept alleen maar versterkt: meer raceteams, meer exposanten, nog meer racedemo’s en nog meer activiteiten en beleving. We ontvingen veel enthousiaste reacties vanuit de racewereld en van de bezoekers, die ons weer een dikke 8 als rapportcijfer gaven. Dat ook experts op het gebied van live-communicatie zien wat voor een schitterend evenement ING RaceSalon is, verheugd ons en laat zien dat het evenement een uitstekende gelegenheid biedt om een onuitwisbare boodschap achter te laten."

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!