Back Back Nieuws

ING Lease sponsor The European Road Transport Innovation Award

24 september 2007
ING Lease heeft zich voor drie edities (2007, 2009, 2011) verbonden als hoofdsponsor aan The European Road Transport Innovation Award. Deze innovatieprijs wordt voor de vierde keer uitgereikt aan het meest innovatieve product op The European Road Transport Show (TERTS), ook bekend als de BedrijfsautoRAI.

The European Road Transport Innovation Award werd onder meer ingesteld om tijdens belangrijke internationale tentoonstellingen recht te doen aan de vele innovaties die in de sector van de toeleveringsindustrie en de speciale voertuigen geïntroduceerd en tentoongesteld worden. Deelname is voorbehouden aan fabrikanten en importeurs van trailers, carrosserieën, systemen, componenten en toebehoren. De productcategorieën waarin men kan deelnemen zijn Trailers & Opleggers, Carrosserieën, Componenten & Accessoires en Laad- & Lossystemen.

Dit jaar hebben 25 bedrijven in totaal 27 producten ingediend voor de prestigieuze prijs. De internationale jury reikt de prijs uit aan de winnaar tijdens de feestelijke opening van TERTS op 25 oktober.

The European Road Transport Show, ook bekend als de BedrijfsautoRAI, is hét internationale platform voor de Europese vrachtwagenindustrie en het goederen-transport over de weg. De tweejaarlijkse vakbeurs toont naast vracht- en bestelwagens ook trailers, speciale voertuigen, componenten, accessoires, telematica/IT en transportoplossingen. Tijdens TERTS 2007 worden de winnaars van de International Truck of the Year (TOY), de International Van of the Year (VOY) en de European Road Transport Innovation Award bekend gemaakt. De beurs wordt gehouden van vrijdag 26 oktober tot en met zaterdag 3 november 2007 in Amsterdam RAI.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!