Back Back Nieuws

Influential Award naar Jos van der Vegt

15 januari 2009
Jos van der Vegt, Algemeen Directeur Ahoy Rotterdam en Voorzitter van de Kamer van Koophandel Rotterdam, ontving woensdagavond de Influential Award 2008 uit handen van Jules Deelder, de winnaar van 2007.

Voor het vierde jaar op rij werd de prijs uitgereikt tijdens People’s Business aan de meest invloedrijke persoon uit het Rijnmondgebied. Initiatiefnemer is het zakenmagazine Rijnmond Business.

Jos van der Vegt, die sinds 1996 directeur en sinds 2006 ook grootaandeelhouder is van Ahoy, is op 9 juni 2008 officieel benoemd tot Voorzitter van de Kamer van Koophandel Rotterdam. Van der Vegt steeg vorig jaar al met stip van plaats 20 naar 6 in de lijst en heeft dus nu de hoogste positie weten te bekleden. Middels de eerste regels van het gedicht ‘Stadsgezicht’ van Jules Deelder - Tegenwoordigheid van geest en realisme in ’t kwadraat, vieren onverstoorbaar feest in een opgebroken straat - nam hij de prijs vereerd in ontvangst. "Ondernemerschap in Rotterdam stimuleren, dat is wat deze prijs onderstreept," aldus Van der Vegt.

Hans Smit, directeur van het Havenbedrijf en oud burgemeester Bram Peper namen een mooie tweede en derde positie in. Afgelopen jaren waren Wim van Sluis (2005), Ivo Opstelten (2006) en Jules Deelder (2007) de gelukkige winnaars. Net als dit jaar, lagen ook toen de methode en controle van het onderzoek in handen van voormalig reclamegoeroe Jan van Buuren, die ruime ervaring heeft met imago onderzoeken. Helma en Rob Witter waren verantwoordelijk voor de representatieve steekproef onder de lezers van Rijnmond Business.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!