Back Back Nieuws

Industriepark Kleefse Waard biedt ruimte voor evenementen

08 januari 2015
Industriepark Kleefse Waard (IPKW), tot 2008 AKZO-terrein en in 2014 uitgeroepen tot het beste nieuwe bedrijventerrein van Nederland, biedt sinds kort ook ruimte voor evenementen. De termen innovatie, duurzaamheid en kennisdeling zijn kenmerkend voor IPKW. De statige Hoofdstraat vol met bomen, de historische fabrieksgebouwen en de fraaie panden zorgen voor een bijzondere sfeer.

Evenementenruimtes
Centraal in deze inspirerende omgeving op het park ligt parkrestaurant De Waard. Hierin is 100m2 evenementen beschikbaar die verkleind en uitgebreid kan worden en daarmee geschikt is voor uiteenlopende evenementen. Tevens beschikt IPKW over twee separate vergaderruimtes. Naast deze volledig uitgeruste evenementenruimtes zijn er ook diverse historische productiehallen beschikbaar voor evenementen, zoals congressen, beurzen en presentaties. Door de diverse ruimtes die beschikbaar zijn op IPKW zijn er mogelijkheden voor evenementen van 2 tot 1.000 personen in een industriële en tevens moderne omgeving.

Duurzaamheid
Industriepark Kleefse Waard (IPKW) is een cleantech bedrijventerrein. Voor IPKW speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Het industriepark huisvest ondernemingen die actief zijn in clean technologies en geeft gebouwen op het park waar mogelijk een tweede leven – in plaats van ze te slopen en te kiezen voor nieuwbouw.

IPKW als evenementenlocatie from Industriepark Kleefse Waard on Vimeo.2014 succesvol
Het park is volop in beweging. Met de opening van het volledig herontwikkelde Gebouw LB (10.000 m2 vloeroppervlak), een nieuw geopend smart grid laadplein (waar 22 elektrische auto’s tegelijkertijd kunnen laden), de prijs voor Beste Nieuwe Bedrijventerrein van Nederland, de opening van het nieuwe parkrestaurant en het aantrekken van zeer interessante huurders als Allego en wereldspeler Veolia was 2014 een zeer succesvol jaar.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!