Industrieel, inspirerend en groen - dát is evenementenlocatie VeerkrachtIndustrieel, inspirerend en groen - dát is evenementenlocatie Veerkracht
Back Back Nieuws

Industrieel, inspirerend en groen - dát is evenementenlocatie Veerkracht

17 april 2018

Midden in de natuur, strak, stijlvol en een perfecte plek voor inspirerende bijeenkomsten. Evenementenlocatie Veerkracht van Green.DNA is sinds 2012 een begrip bij bedrijven die op zoek zijn naar een locatie met een authentiek verhaal. Eigenaar Sam Verwaijen ontwierp en bouwde de locatie zelf. Gewoon omdat hij vond dat hij het zelf beter, simpeler en goedkoper kon dan het aanbod wat hij kreeg van aannemers en bouwbedrijven. Die eigenzinnigheid zie je terug in de locatie. Veerkracht is een gebouw als geen ander, het verrijst letterlijk uit het landschap. Gecombineerd met een gepassioneerd team dat leeft voor het organiseren en verzorgen van gave evenementen, maakt dat congressen, vergaderingen, trainingen, teambuilding en grote buitenevenementen hier volledig tot zijn recht komen.

Bruisende evenementen

Veerkracht in het Gelderse Klarenbeek is een van de locaties waar moederbedrijf Green.DNA graag haar 'extraodinary solutions' tentoonstelt. Want wie de wereld van Green.DNA binnenkomt, voelt wat passie, creativiteit en ruimte met je doet. Of het nou een rondleiding, zakelijk congres, vergadering, een autopresentatie, personeelsfeest of meerdaags festival met foodtrucks betreft, Veerkracht biedt de ultieme setting voor ieder event.

Een locatie met een verhaal

Directeur Remco Smit: 'Veerkracht is een evenementenlocatie die mensen verrast, inspireert en motiveert. Met de daadkracht en het ondernemerschap waarmee Sam het pand heeft gerealiseerd, is als een verhaal uit een jongensboek. Het was een uit noodzaak geboren oplossing toen de ambities groter waren dan het budget, maar is nu voor veel van onze klanten het toonbeeld van veerkracht, innovatie en duurzaamheid.'

'Veerkracht heeft een verhaal wat inspireert, maar is ook een plek die ruimte biedt voor een creatieve invulling van een evenement. De locatie verrijst letterlijk uit het Veluwse landschap en het groene dak is geheel begroeid bloemen. Het interieur is modern en industrieel met als eye-catcher het indrukwekkende projectiescherm van 20 x 5 meter en spectaculaire audio en visuele mogelijkheden. De subruimten zijn luxe en sfeervol ingericht en hebben ieder een eigen karakter. Daarnaast heeft de evenementenlocatie een prachtige tuin van 2000 m2 waardoor Veerkracht voor vele doeleinden geschikt is. En dat is juist waar de kracht van Green.DNA ligt.'

Zakelijke festivals

Want het organiseren van originele zakelijke bijeenkomsten blijft een vak apart. Naast een locatie met de 'wow' factor, een ludiek en afwisselend programma en goede catering zoeken opdrachtgevers steeds weer naar een nieuwe invalshoek.

Directeur Remco Smit: 'Een goed voorbeeld zijn zakelijke festivals. Reden om een zakelijk festival te organiseren is als invulling van de jaarlijkse klantendag, een productintroductie of een netwerkbijeenkomst. De mogelijkheden van het festival voor het bedrijfsleven zijn enorm en het is origineel en prettig zakendoen. De tuin van evenementenlocatie Veerkracht leent zich hier perfect voor. Zelfs wanneer je besluit met een grote groep te overnachten, regelen wij een luxe festivalcamping voor je!'

Hoe ziet zo'n festival er dan uit?

De dagvoorzitter op een zeepkist, presentaties en workshops in festivaltenten, catering de gehele dag uit diverse stoere foodtrucks, in de namiddag opent de festivalbar met ijskoude drankjes, begint een saxofonist en/of DJ te spelen en neem je ontspannen plaats op het steigerhouten festivalmeubilair of een van de gekleurde zitzakken. Sfeervol gedecoreerd met prikverlichting en vlaggetjes in de huisstijl kleuren van het event of organiserende bedrijf.

Lijkt het je wat, en wil je samen even verder sparren? Je bent van harte welkom voor een rondleiding en vrijblijvende brainstorm!

The world of Green.DNA

Evenementenlocatie Veerkracht is een van de inspirerende locaties van Green.DNA. Green.DNA bedenkt, ontwerpt en bouwt haar eigen locaties en eventconcepten. Green.DNA durft andere keuzes te maken, is eigenwijs en ondernemend. Het enthousiaste team van Green.DNA is van begin tot eind betrokken en maakt een bijzondere beleving van ieder event.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!