Industrial Studios transformeert in Act EventstudiosIndustrial Studios transformeert in Act Eventstudios
Back Back Nieuws

Industrial Studios transformeert in Act Eventstudios

22 maart 2024

Met trots introduceert Industrial Studios haar nieuwe naam: Act Eventstudios, voor de gloednieuwe eventlocatie op Industriepark Kleefse Waard in Arnhem. Deze locatie belooft het kloppende hart te worden van evenementen in o.a. het domein van Energie-en Milieutechnologie (EMT), Cleantech, duurzaamheid en innovatie. De nieuwe naam en locatie markeren het begin van een nieuw tijdperk voor Cas van Horck en Robert van den Tooren, die de handen ineenslaan als eigenaars van deze modern industriële en duurzame eventlocatie.

Nieuwe locatie, nieuwe naam

De nieuwe eventlocatie kenmerkt zich door een moderne, industriële uitstraling en een uniek ontwerp. Het oude industriële karakter van het casco is behouden, daaromheen is een moderne duurzame laag toegevoegd. Act Eventstudios bevindt zich in het centrum van de energietransitie en duurzaamheid. Dankzij de strategische ligging is er een naadloze verbinding mogelijk met de innovatieve bedrijven op het park. Waar nieuwe verbindingen en samenwerkingen ontstaan. De nieuwe locatie verdient dan ook een nieuwe naam die beter past bij de identiteit. Act Eventstudios staat voor actie, rebelsheid en daadkracht. "Your act, Your event!"

Einde van een tijdperk voor Industrial Studios

Voor Industrial Studios betekent dit het einde van een tijdperk. Toen de coronapandemie fysieke evenementen abrupt tot stilstand bracht, speelden Nightlife Productions, nu DutchAV, en Industriepark Kleefse Waard direct in op deze verandering. Samen bouwden ze een volledig plug-and-play studio voor het organiseren van online evenementen, en later hybride evenementen; Industrial Studios. Naarmate de wereld weer openging, groeide de vraag naar meer en grotere evenementen. De afgelopen drie jaar is er dan ook gebouwd aan een nieuwe, veelzijdige en duurzame eventlocatie. Van één studio naar een locatie met negen zalen; bij Act Eventstudios is alles mogelijk, van intieme vergaderingen tot evenementen met 750 bezoekers.

Positieve impact

Act Eventstudios is per januari 2024 een zelfstandige onderneming en daardoor huurder bij IPKW. Cas van Horck en Robert van den Tooren, eigenaren van Act Eventstudios. Over het nieuwe tijdperk: ‘Als organisatie geloven we in de kracht van evenementen om verandering te stimuleren en gemeenschappen te versterken, met een blijvende impact tot gevolg. Wij bieden het canvas voor  ‘Your Act, Your Event!’. Onze transformatie naar Act Eventstudios weerspiegelt onze toewijding aan duurzaamheid en innovatie, en ons verlangen om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen.’

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!