Industrial Studios: ‘Ons concept is echt toekomstbestendig’Industrial Studios: ‘Ons concept is echt toekomstbestendig’
Back Back Nieuws

Industrial Studios: ‘Ons concept is echt toekomstbestendig’

08 juli 2021

Eindelijk, we mogen weer. We kunnen elkaar weer ontmoeten. Op evenementen en congressen. Of alles dan weer ‘normaal’ wordt? Dat niet precies. In Coronatijd ontstonden er namelijk tal van innovaties. Zo ook op Industriepark Kleefse Waard. Daar ontstond Industrial Studios, een studio niet voor de tijdelijke maar voor een nieuw toekomstbestendig concept!

Toekomstbestendig concept

De initiatiefnemers Robert van den Tooren van Nightlife Productions en Cas van Horck van Industriepark Kleefse Waard spraken met De Ondernemer over de toekomst van hun studio. Nu de omslag plaatsvindt gaan we van volledig online naar elkaar weer fysiek ontmoeten. Veel studio’s zijn in de tijdelijkheid gecreëerd en stappen daarom nu weer naar hun oude rol terug. Industrial Studios pakt dat anders aan. In het afgelopen jaar innoveerden ze volop en die lessen nemen ze mee de toekomst in. Cas: 'Wij gaan niet voor tijdelijkheid, maar voor een nieuw toekomstbestendig concept. Voor online én fysiek, hybride dus.'

Fysiek en online

Nu de wereld weer langzaam ‘opengaat’, is het volgens Cas tijd voor een nieuw stap. Bij Industrial Studios bieden we nu drie mogelijkheden aan: een studio als livestream locatie, een studio als fysieke evenementenlocatie en een studio als hybride plek waar mensen elkaar fysiek ontmoeten én online geïnspireerd raken. Natuurlijk werkt online anders in de beleving dan live, zegt Cas. 'Een hybride evenement kent een nieuw soort opzet. Online zet in op kennisdeling. En live op netwerken en elkaar ontmoeten.' Cas ziet de online optie dan ook niet als een vervanging voor de live-deelname, maar als een toevoeging. Een extraatje.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!