Industrial Studios: meer dan een studioIndustrial Studios: meer dan een studio
Back Back Nieuws

Industrial Studios: meer dan een studio

28 maart 2022

De verschillende eventvormen zijn breder dan ooit. Online en hybride evenementen hebben een stevige positie veroverd en kunnen niet meer ontbreken in het aanbod. De afgelopen twee jaar heeft Industrial Studios veel kennis en ervaring opgedaan, waardoor ze nog beter kunnen inspelen op de wensen van jouw event.

Ieder event is anders. Het ene event komt beter tot zijn recht met fysieke bezoekers, waar een ander event juist meer geschikt is voor een online of hybride variant. Door het beste van live-events en de online techniek te combineren is de Industrial Studios zeer geschikt voor alle vormen. De Industrial Studios kunnen tot 150 personen ontvangen in de studio, live verbindingen leggen met de andere kant van de wereld en een informele sfeer creëren met een band en goede catering.

Over Industrial Studios

Industrial Studios is een label van Nightlife Productions en Industriepark Kleefse Waard. Door kennis en ervaring te bundelen kunnen we organisaties helpen en ontzorgen bij het realiseren van hun online, hybride en fysieke evenement in een industriële en stoere omgeving: de professionele ‘plug and play’ evenementenlocatie Industrial Studios.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!