Industrial Studios breidt hun mogelijkheden uit Industrial Studios breidt hun mogelijkheden uit
Back Back Nieuws

Industrial Studios breidt hun mogelijkheden uit

25 januari 2023

Dat Industrial Studios meer is dan alleen een studio was al duidelijk, maar in 2022 werd definitief duidelijk dat de studio ook een eventlocatie werd. De scheiding tussen de (online) studio en (offline) eventlocatie is bij hun nagenoeg onzichtbaar geworden het afgelopen jaar en dit had alles te maken met professioneel te werk gaan en een beetje creatief denken.    

In 2022 mocht Industrial Studios veel verschillende evenementen verzorgen: van een maandelijkse terugkerende online talkshow tot het fysieke kennisfestival The Future Of Us. Ook hybride events vinden met regelmaat plaats. Bijvoorbeeld een interactieve internationale uitzending via het eigen streamingsplatform van Industrial Studios waarbij de stream zowel in het Nederlands als Frans aangeboden werd door live vertolking. De mogelijkheden zijn wat dat betreft legio, want wat blijkt? De al aanwezige hardware van de profi studio is evengoed inzetbaar voor fysieke events. 

Plug en play aanbod

Door de ‘plug en play’-inrichting van Industrial Studios zie je als opdrachtgever bij locatiebezoek moeiteloos de diversiteit aan mogelijkheden. Of het nu gaat om een online uitzending of een fysiek evenement. Hiermee neemt de locatie een hoop zorgen uit handen.  

Onzichtbare camera’s

Doordat camera’s slim zijn opgesteld zijn deze nauwelijks merkbaar in de ruimte bij een fysiek evenement. Het biedt opdrachtgevers zelfs een extra bonus: ‘De spreker groot op de schermen voor het publiek achterin de zaal? Tuurlijk kan dat!’ Zelfs met één druk op de knop.

Veelvuldige lichtmogelijkheden

Door het uitgebreide lichtpakket dat standaard aanwezig is - dat noodzakelijk is voor hoogwaardige online uitzendingen - is ook een  fysiek evenement voorzien van zeer complete verlichting. Dit voor uitlichting van het podiumprogramma maar ook om de ruimte sfeervol in de kleuren van de opdrachtgever uit te lichten. De bonus hier is natuurlijk dat je met een kleine aanvulling op het al aanwezige lichtplan je direct een toffe lichtshow kunt maken voor een spectaculaire show.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!