Industrial Studios in Arnhem vernieuwd: 360-gradendecorIndustrial Studios in Arnhem vernieuwd: 360-gradendecor
Back Back Nieuws

Industrial Studios in Arnhem vernieuwd: 360-gradendecor

01 april 2021

De online eventlocatie Industrial Studios op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem is vernieuwd met een 360-gradendecor. Met een jaar aan ervaring en kennis op het gebied van online events en livestream blijft de studio zich doorontwikkelen om te blijven verrassen en in te kunnen spelen op de behoeftes van de opdrachtgevers. Om meer intimiteit, warmte en speelsheid te creëren is de setting van het podium volledig vernieuwd en kan er bijna 360 graden rond gefilmd worden.

Huiselijke setting

Het vernieuwde podium bevat verschillende hoogtes en er zijn nieuwe decorwanden geplaatst. Een intieme talkshowtafel in combinatie met aansprekend groen zorgt voor een huiselijke setting. Daarnaast is het kleinere podium naast het hoofdpodium geschikt om uit te wijken voor een zoomgesprek of kijkersvraag. Doordat de achter- en sfeerwanden rondom het podium staan, kan er vrijwel 360 graden gefilmd worden met hetzelfde ruimtelijke diepte-effect. Dit zorgt voor enorme diversiteit op beeld en is daarom voor de kijker thuis interessanter om naar te kijken.

Basis voor elke opdrachtgever

Er is voldoende ruimte om eigen decor mee te nemen en samen met de juiste verlichting wordt de studio volledig gebrand in de huisstijl van de opdrachtgever. De studio is volledig voorzien van technische apparatuur en personeel, oftewel: ‘plug and play’, zodat de opdrachtgever zich alleen op de inhoud hoeft richten.

Pakketten

Sinds de oprichting van Industrial Studios is er veel geïnvesteerd in de hardware om uitzendingen van hoog niveau te kunnen leveren. Er kan gebruik gemaakt worden van de complete basispakketten voorzien van verlichting, regie en een camera set-up. Deze kunnen uitgebreid worden met extra’s zoals bloemwerk, autocue of special effects. Daarnaast heeft de studio ook kennis en ervaring met internationale streams inclusief simultaanvertaling, waarbij er direct vertaald wordt voor de kijkers die de taal niet spreken.

One stop shop

Industrial Studios heeft een eigen interactief streamingsplatform ontwikkeld dat volledig te branden is in de huisstijl van de opdrachtgever. Op dit platform kan de uitzending live bekeken worden en kunnen de kijkers vragen stellen. Ook is er ruimte voor meerdere uitzendingen tegelijkertijd en kunnen de kijkers switchen tussen de verschillende uitzendingen. Met dit eigen streamingsplatform is Industrial Studios het complete plaatje, een one stop shop. Van locatie, techniek en personeel tot advies, ondersteuning en een eigen streamingsplatform. Met het nieuwe, stoere en toch intieme decor is Industrial Studio klaar voor iedere opdrachtgever!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!