Back Back Nieuws

Industriële conceptlocatie decor van forum over toekomst

22 oktober 2011
In Lijm&Cultuur, de industriële conceptlocatie in de voormalige Lijm en Gelatinefabriek in Delft, hield organisatieadviesbureau Twynstra Gudde ter gelegenheid van het afscheid van senior consultant Jan Ochtman onlangs een forum voor overheden en bouwbedrijven.

 

Toekomstscenario’s

Het forum ging over de toekomst van aanbestedingen in een wereld waarin economische groei geen constante factor meer is en waarin experimenteerruimte onder druk komt te staan. Vijf toekomstscenario’s passeerden de revue en daar discussieerden de gasten en hun contactpersonen van Twynstra Gudde vervolgens over in subgroepjes. Improve verzorgde de look & feel en de content van het evenement.

 

Visuele spektakel

Spectaculair was de dynamische presentatie in het Ketelhuis van Lijm&Cultuur. Op drie levensgrote schermen flitste het ene toekomstscenario na het andere door de ruimte. Om het visuele spektakel van het ene naar het andere scherm te volgen, draaiden de gasten met hun stoelen mee in alle richtingen.

 

Vruchtbare discussies

Na enkele uren vruchtbare discussies in groepsverband sloot het gezelschap de dag af in het stoere, industriële restaurant ‘Chaos aan de Schie’ (dat zich op het terrein van Lijm&Cultuur bevindt), waar de Delftse lady-chef Jannie Munk de vijftig gasten verwende met culinaire hoogstandjes.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!