Indrukwekkende eyecatcher van Veldeman op Awakenings FestivalIndrukwekkende eyecatcher van Veldeman op Awakenings Festival
Back Back Nieuws

Indrukwekkende eyecatcher van Veldeman op Awakenings Festival

24 mei 2023

Na een geweldige editie van Awakenings Easter Festival in april 2022 keerde Awakenings in mei 2023 terug naar Spaarnwoude Park voor het tweedaagse Awakenings Spring Festival. De uitdaging van Veldeman: de bezoekers twee dagen lang veilig onderbrengen in schitterende en comfortabele festivaltenten.

Met The Boxx zorgde Veldeman voor een indrukwekkende eyecatcher. Na een eerste succesvolle plaatsing op Awakenings Easter Festival, werd The Boxx voor Awakenings Spring Festival opgeschaald naar een nóg grotere structuur van wel 50 bij 55 meter. De geïsoleerde wandpanelen, aluminium aan de buitenzijde en antraciet aan de binnenzijde, matchten perfect met de look en feel van het festival. Dankzij de hoogte van meer dan 13 meter en de hoge dakbelasting waren de technische producenten meer dan tevreden met The Boxx. Zo konden ze hun creativiteit op het gebied van verlichting en special effects helemaal de vrije loop laten gaan.

Grenzeloos modulair

The Boxx is de nieuwe revolutionaire structuur van Veldeman die volledig aangepast kan worden aan elke mogelijke invulling. Te moduleren in elke dimensie, af te werken met panelen en/of ramen, te personaliseren met branding en eenvoudig te vergroten en te verkleinen. De hoge binnenruimte kan zelfs worden voorzien van tussenverdiepingen en biedt een maximale ophangbelasting voor AV-technieken. De structuur kent werkelijk geen grenzen.

 

Naast The Boxx bouwde Veldeman voor Awakenings Easter Festival ook 2 TFS tentstructuren. Na meer dan 20 jaar aanwezigheid op Awakenings zijn deze structuren intussen een iconisch handelsmerk voor het festival geworden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!