Back Back Nieuws

Indoor Skydive op lijst meest innovatieve bedrijven

04 oktober 2007
Indoor Skydive Roosendaal, het eerste Indoor Skydive centrum van de Benelux, is opgenomen in de “Leisure 25”. Elk jaar worden er door Leisure Management de 25 meest innovatieve en vooruitstrevende bedrijven gekozen binnen de leisure branche.

In de uitgave van 10 oktober van het Leisure Management magazine zullen de 25 meest innovatieve bedrijven gepubliceerd worden. De lijst met de 25 meest innovatieve bedrijven zijn door Leisure management magazine gekozen. Vervolgens is het aan het grote publiek om via de site te stemmen op het bedrijf dan volgens hun het meest in aanmerking komt voor de titel: “Meest opvallende, uitdagende en innovatieve bedrijf van Nederland”.

Indoor Skydive Roosendaal is in december 2006 gestart met een totaal nieuw concept in de Benelux. In een verticale windtunnel kan iedereen, zonder enig risico, de unieke ervaring van zelfstandig vliegen ervaren. Het vliegen gebeurt in een gecontroleerde omgeving en onder begeleiding van professionals. Naast het vliegen in de windtunnel zijn er ook verschillende mogelijkheden voor het bedrijfsleven op het gebied van vergaderfaciliteiten en bedrijfsuitjes.


Indoor Skydive Roosendaal is zeer vereert met deze nominatie. “Het afgelopen jaar is er zeer hard aan de weg getimmerd om het bedrijf tot een succes te maken. Dit heeft geresulteerd in een grote stijging in de klantenaantallen en zeer veel positieve reacties van zowel de recreanten als het bedrijfsleven. Deze nominatie is nogmaals een bevestiging dat we een uniek product aanbieden en dat we op de goede weg zijn.”

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!