Inclusief kerstdiner bij Chassé TheaterInclusief kerstdiner bij Chassé Theater
Back Back Nieuws

Inclusief kerstdiner bij Chassé Theater

09 januari 2020

Eind van het jaar 2019 verzorgden wij in samenwerking met cateraar Taste More een kerstbijeenkomst voor Itho Daalderop. Samen met 350 collega’s werd er plenair afscheid genomen van de CEO waarna er in de foyer heerlijke seizoengerechten geserveerd werden vanuit een sfeervol Kerstdorp.

Levendig Kerstdorp

In de decembermaand worden de foyers van het Chassé Theater jaarlijks sfeervol in Kerstthema aangekleed. Dat maakt het theater een mooie locatie voor eindejaarbijeenkomsten. Itho Daalderop breidde de aanwezige decoratie uit met houten chalets, aangepast meubilair en knusse hoekjes met haardvuur, schapenvachtjes en kerstbomen. De geur van winterse stoverijen, braadworst, poffertjes, verse apfelstrüdel en een gezellig samenzijn van collega’s deden het Kerstdorp leven.

Bijzondere catering

De cateringkeuze van Itho Daalderop mag bijzonder genoemd worden. Alle dieetwensen werden namelijk in het standaard assortiment opgenomen. Van vegetarisch tot halal en van pinda-allergie tot lactose intolerantie. Op deze manier konden ook de gasten mét dieetwens bij ieder buffet terecht en dat is prettig als bezoeker met bijzondere wens(en)!

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!