Back Back Nieuws

Ilke Meijer maakt overstap naar D&B Eventmarketing

31 mei 2016
D&B Eventmarketing, het eventbureau dat al meer dan 33 jaar organisaties helpt om hun ambities en doelstellingen te realiseren, breidt haar 20-koppige team verder uit. Ilke Meijer zal D&B na de zomer als Commercieel Manager versterken.

Kansen
D&B ziet, na 7 uitdagende jaren, sinds eind 2015 een positieve ontwikkeling in de markt waarbij bedrijven steeds meer de toegevoegde waarde zien van een campagnematige aanpak van events. Een aanpak waarbij een eenmalig event meer betekenis krijgt als het onderdeel uitmaakt van grotere, strategische boodschap. Ilke zal zich, met collega Sabine Dijkema, met name richten op de kansen die er op dat gebied in de markt zijn. Daarnaast bouwt het bureau hiermee verder aan haar ambitie om hét Eventhuis voor top event professionals te zijn.

Slimste Event Professional
Ilke werkte de afgelopen jaren bij collega bureau EMboost en maakt in goed overleg in augustus de overstap naar D&B. Ilke nam dit jaar de titel ‘Slimste Event Professional’ over van Lennart Peeperkorn, mede-eigenaar bij D&B Eventmarketing.

Foto: De Slimste Event Professionals van 2015 en 2016: Lennart Peeperkorn en Ilke Meijer

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!