Ik wil Kippenvel exploiteert eigen evenementenlocatie in TwenteIk wil Kippenvel exploiteert eigen evenementenlocatie in Twente
Back Back Nieuws

Ik wil Kippenvel exploiteert eigen evenementenlocatie in Twente

05 september 2023

Waar vroeger de Twentse Stoomblekerij zijn gloriedagen kende, is een van de oude booghallen omgetoverd tot een mooie, industriële evenementenlocatie. Ruim 850 m2 is onder handen genomen en nu voorzien van de nodige voorzieningen en nieuwste technieken. Onder andere een grote bar die tussen witte pilaren prijkt en achter de schermen een professionele keuken.

Jorieke Eertink en Karen Eijkelkamp bestieren sinds 2014 het evenementenbureau Ik wil Kippenvel. Een bedrijf dat uit passie is geboren, met een team dat hands on is en oog heeft voor elk detail. Elk event moet uniek zijn; een ware belevenis. Hierbij is het vinden van een passende, bijzondere locatie voor hun opdrachtgevers altijd weer een uitdaging. De vele zoektochten hebben uiteindelijk geleid tot een nieuwe evenementenlocatie in Twente.

Voorbereidingen voor kerst

Onlangs is deze locatie geopend en zijn de eerste evenementen gedraaid. De voorbereidingen voor kerst zijn nu in volle gang. Vanaf eind november staat de locatie in het teken van Amsterdamse gezelligheid en wordt dan omgebouwd tot een waar Amsterdams eetcafé waar je met jouw medewerkers het leukste eindejaarsfeest kan organiseren. Bijvoorbeeld een avond met een viergangenkeuzemenu en live entertainment. Alles is naar eigen wens in te vullen.

Perfecte bereikbaarheid

De locatie bevindt zich in Goor, gemeente Hof van Twente en is perfect bereikbaar, gelegen nabij de A1. Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid en is eveneens uiteraard goed bereikbaar met OV.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!