Back Back Achter de schermen

Ik ben alvast begonnen, goed?

20 mei 2006

Het is een droom die werkelijkheid wordt. Een nieuwssite boven, een weblog onder. Die nieuwssite blijft in feite hetzelfde als de website van High Profile altijd al geweest is, maar het vernieuwende zit ‘m in dat gedeelte daaronder: de weblog (ja dé weblog, maar hét weblog schijnt ook te mogen). Dit gedeelte is de speeltuin, hier mag iets meer dan daarboven, hier is het apekooi, hier wordt wat makkelijker en persoonlijker geschreven. Hier gelden maar weinig regels. Hier mag iedereen reageren, meehelpen, zelf schrijven, zichzelf belachelijk maken.

In het verleden heb ik gemerkt – inderdaad met de eventbranche weblog – dat het reageren nou niet echt van harte gebeurt, hoeft ook niet, als het maar duidelijk is dat dit een lekker laagdrempelig podium is, of noem het een arena, waarin iedereen die het wil aan bod kán komen.

Waar het nu nog op neerkomt is dat ikzelf als een bezetene naast het brengen van het nieuws in het gedeelte hierboven helemaal los kan op dit onderste deel. In mijn opvatting is een weblog een door één persoon en persoonlijk geschreven laagdrempelig medium. Als ik me even mag voorstellen, de naam is nog immer Henk-Jan Winkeldermaat, hoofdredacteur internet van High Profile, van de site highprofile.nl.

Deze fijne foto is genomen door eventfotograaf Robert Aarts, tijdens mijn eerste werkdag… nou ja werkdag, mijn eerste werkdag was het relatie-golf-event van High Profile: de High Profile Masters. Ik sjeesde met Robert over de heuvels van de 18 holes van het golfterrein van De Efteling.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!