IJzeren Man Vught organiseert grootste ontsnapping van NederlandIJzeren Man Vught organiseert grootste ontsnapping van Nederland
Back Back Nieuws

IJzeren Man Vught organiseert grootste ontsnapping van Nederland

14 maart 2023

Zaterdag 29 en zondag 30 april 2023 verschijnen duizenden deelnemers aan de start van de Breakout Run. Dit keer op een nieuwe locatie: de IJzeren Man in Vught. De Breakout Run is dé obstakelrun van Nederland, volledig in thema van een gevangenisuitbraak. Trotseer het water, klim over hindernissen, kruip door de modder en ontwijk bewakers tijdens jouw avontuurlijke route richting de finish. Na de laatste ontsnappingspoging in 2019 zijn alle veiligheidsmaatregelen op scherp gezet. De obstakels zijn groter dan ooit, de route nog uitdagender dan andere jaren en de bewakers nog beter op hun hoede. Bij de IJzeren Man is geen mogelijkheid om uit te breken… of toch wel? 

Sportieve escape experience

Geprezen om zijn thematisering is bij de Breakout Run van inschrijving tot finish overal aan gedacht. Tijdens deze ware escape experience waant men zich als een crimineel wie zijn weg naar vrijheid tegemoet gaat terwijl hij allerlei soorten hindernissen overwint. In de voorbereiding kies je een passende vluchtroute en nadat het startsein heeft geklonken zet je alles op alles om te ontsnappen.

Vluchtroutes van 2-4-8-14 km

Na vier jaar vast te hebben gezeten sinds de laatste ontsnappingspoging zijn de criminelen het zat. Het is onrustig binnen de gevangenismuren; de gevangenen zijn begonnen met het smeden van nieuwe plannen… De beroepscriminelen en de beginnende zakkenrollers slaan de handen in een. Het is tijd voor opstand! De topcriminelen (18+) kunnen kiezen voor een vluchtroute van 14 KM of 8 KM. Als Young Gangster (12-18 jaar) kun je jouw weg naar vrijheid vinden via een 8 KM lange route. Daarnaast kun je ook met het hele gezin uitbreken via een vluchtroute van 2 KM of 4 KM in de Family Run (6+). 

Partners in crime

Wil jij meewerken aan een evenement met duizenden deelnemers? Breakout Run is nog op zoek naar partners in crime (sponsoren/vrijwilligers). Als sponsor van bijv. een obstakel is dit dé gelegenheid om jouw merk aan een breed publiek te laten zien, maar ook als vrijwilliger kun jij jouw steentje bijdragen. Benieuwd naar de sponsorpakketten of mogelijkheden als vrijwilliger (o.a. een deelnameticket)? Neem contact op. Of koop tickets voor deelname.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!