IJzeren Man Vught investeert in techniekIJzeren Man Vught investeert in techniek
Back Back Nieuws

IJzeren Man Vught investeert in techniek

05 oktober 2018

Het IJzeren Man Strandpaviljoen in Vught, gelegen aan het langste strand van Brabant, heeft geïnvesteerd in techniek. De diverse zalen hebben vernieuwde presentatie mogelijkheden in beeld en geluid. 'Wij voelen de vraag naar technologische ondersteuning groeien en willen onze gasten voorzien in de benodigdheden voor het geven van presentaties, effectief vergaderen en feesten met de juiste apparatuur', aldus IJM Strandpaviljoen.

Van wens naar verwachting

Door de snelle toename en ontwikkelingen op technologisch gebied, lijkt de vraag naar audiovisuele ondersteuning meer te verschuiven van een wens naar een must. Waar men vijf jaar geleden nog presenteerde met een projectiescherm of 'offline' attributen, is het gebruik van een grote LCD schermen, live streaming en draadloze systemen tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld.

Van inhuur naar 'inhouse'

Om mee te kunnen in deze tijd en aan de wens van de gast te kunnen voorzien, heeft IJzeren Man Vught geïnvesteerd om de nodige technieken 'inhouse' te krijgen en niet meer altijd in te hoeven huren. Voorheen werden in het IJM Strandpaviljoen alle technische snufjes steeds weer ingehuurd. Nu sieren LCD schermen, draadloze systemen, optimale wifi en de laatste nieuwe geluidssets de zalen. Dit resulteert in minder hoge kosten voor de gast, maar ook beter en gemakkelijker gebruik van de voorzieningen.

'Door deze investering kost de techniek op locatie nu nog maar een fractie van wat onze gasten eerder gewend waren, dat zien wij als een goede service en een must van deze tijd', aldus IJzeren Man Strandpaviljoen. Een mooie stap vooruit als meeting- en evenementenlocatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!