IJzeren Man Strandpaviljoen gaat digitaalIJzeren Man Strandpaviljoen gaat digitaal
Back Back Nieuws

IJzeren Man Strandpaviljoen gaat digitaal

28 mei 2020

De verschuiving van offline naar online is al langer gaande. Echter, met de komst van het COVID-19 virus, vindt dit nu versneld plaatst. Evenementenlocaties mochten de afgelopen tijd geen verfrissende drankjes en heerlijke hapjes aan haar gasten serveren, maar hadden wel de tijd om zich te verdiepen in de digitale mogelijkheden. Want hoe blijf je, juist nu, tóch in contact met de gasten?

Het nieuwe ontmoeten

Bij het IJzeren Man Strandpaviljoen in Vught zijn ze meteen aan de slag gegaan. In slechts enkele weken tijd zijn de ruimtes geheel vernieuwd en hebben de terrassen de laatste finishing touch gekregen. Er waren geen gasten, maar van stilzitten was geen sprake. Tijden veranderen en fysiek samenkomen is slechts beperkt mogelijk, terwijl daar juist nu behoefte aan is. Bij de IJzeren Man in Vught spelen ze hier direct op in met een virtuele rondleiding, aangevuld met 360-graden fotografie om de ruimtes écht in je op te kunnen nemen en op je gemak eens rond te kijken. Wanneer de gast niet naar de locatie kan komen, komt het sales team graag naar de gast.

Virtuele rondleiding

In slechts  negen minuten krijgt de kijker een virtuele rondleiding door de drie verschillende ruimtes en terrassen van het IJzeren Man Strandpaviljoen. De locatie staat er spik en span bij, het zonnetje schijnt en de trouwceremonie is opgebouwd. Tijdens de online rondleiding wordt een compleet beeld geschetst van de mogelijkheden. Daarnaast komen de nieuwe highlights van de zalen aan bod. Eén daarvan is een prachtige, in hoogte verstelbare, tafel met ruimte voor 20 personen om zo eenvoudig van formele vergadering over te gaan naar een informele borrel. Maar ook het nieuwe meubilair, de terrassen & de meest actuele audio/visuele middelen zoals een groot touchscreen tv-scherm worden geshowd. Met de toevoeging van een webcam met acht meter reikwijdte en zelfstandig internet, kan het 86 inch grote scherm een vergadering op afstand hosten via bijvoorbeeld teams, skype of zoom. ‘Wij zijn erg blij dat we onze gasten op deze manier toch van een rondleiding kunnen voorzien. En dat blijkt wederzijds! De reacties zijn unaniem lovend’, aldus IJzeren Man Vught. De rondleiding bekijk je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!