IJzeren Man Strandpaviljoen gaat digitaalIJzeren Man Strandpaviljoen gaat digitaal
Back Back Nieuws

IJzeren Man Strandpaviljoen gaat digitaal

18 mei 2020

Tijden veranderen en fysiek samenkomen is slechts beperkt mogelijk, terwijl daar juist nu behoefte aan is. Bij de IJzeren Man in Vught spelen ze hier direct op in met een virtuele rondleiding, aangevuld met 360-graden fotografie om de ruimtes écht in je op te kunnen nemen en op je gemak eens rond te kijken. Wanneer de gast niet naar de locatie kan komen, komt het salesteam graag naar de gast!

Virtuele rondleiding

In slechts negen minuten krijgt de kijker een virtuele rondleiding door de drie verschillende ruimtes en terrassen van het IJzeren Man Strandpaviljoen. De locatie staat er spik en span bij, en het zonnetje schijnt.

Nieuwe highlights

Tijdens de online rondleiding wordt een compleet beeld geschetst van de mogelijkheden. Daarnaast komen de nieuwe highlights van de zalen aan bod. Eén daarvan is een prachtige, in hoogte verstelbare tafel met ruimte voor 20 personen om zo eenvoudig van formele vergadering over te gaan naar een informele borrel. Maar ook het nieuwe meubilair, de terrassen & de meest actuele audiovisuele middelen zoals een groot touchscreen tv-scherm worden geshowd. Met de toevoeging van een webcam met acht meter reikwijdte en zelfstandig internet, kan het 86 inch grote scherm een vergadering op afstand hosten via bijvoorbeeld teams, skype of zoom.

‘Kortom ook in deze bizarre tijden blijven we connecten. Weliswaar op gepaste afstand. Wij zijn erg blij dat we onze gasten op deze manier toch van een rondleiding kunnen voorzien. En dat blijkt wederzijds! De reacties zijn unaniem lovend’, aldus IJzeren Man Vught. De rondleiding bekijk je hier.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!