IJsvrij Park Festival open op oud- en nieuwsjaardagIJsvrij Park Festival open op oud- en nieuwsjaardag
Back Back Nieuws

IJsvrij Park Festival open op oud- en nieuwsjaardag

29 december 2017

De organisatie van IJsvrij Park Festival heeft op verzoek van veel enthousiaste bezoekers, besloten haar deuren te openen op zondag 31 december en maandag 1 januari.

'We kregen veel vragen over onze openingstijden tijdens de jaarwisseling. We merken dat de feestdagen, wanneer het hele gezin vrij is, een uniek moment vormen om naar ons festival te komen. Tijdens kerst was het ook ontzettend druk,' aldus de organisatie. 'We zijn om die reden op beide dagen van 12:00 uur tot 17:00 uur geopend. Geen vuurwerk, wel glühwein, warme chocomel en vooral volop schaatsplezier.'

Nog een ruime week genieten

IJsvrij Park Festival gaat bijna de laatste week in. Bezoekers kunnen nog tot en met 7 januari schaatsen en wat lekkers eten en drinken in het Paviljoen. De organisatie hoopt op veel bekijks voor haar festivalprogramma dat nog een week op volle toeren draait. Vrijdagavond kan er nog volop geswingt worden op de tonen van Trio Lu Lu Swing of tijdens de Silent Disco. Zaterdag treedt het trio de Flamingo's op. En de op laatste zaterdag van het festival komt Hakim (bekend van Sesamstraat) naar de schaatsbaan om de kleintjes te entertainen. Het is slechts een greep uit het aanbod. Op zondag 7 januari wordt de afdooi gevierd, de laatste dag van het festival, Kruidkoek zal dan deze gezellige schaatsbaan bij de Euromast op eigen wijze afsluiten. 'Hopelijk wordt de laatste week van de kerstvakantie net zo feestelijk', voegt directeur Eva van der Vegt eraan toe.

IJsvrij Park Festival is mede mogelijk gemaakt dankzij een bijdrage van Gemeente Rotterdam en Rotterdam Festivals.

 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!