Back Back Nieuws

IJsshow Peter Pan on Ice in Nederland

10 augustus 2007
Peter Pan on Ice is de nieuwe ijsshow van Holiday on Ice speciaal voor kinderen. De ijsshow is vanaf 5 oktober in Nederland te zien.

De show is gebaseerd op het klassieke verhaal van J.M. Barrie, één van de beroemdste en meest geliefde verhalen voor kinderen en volwassenen. Het onvergetelijke en magische fantasieverhaal, waarvan vele generaties hebben genoten, is nu tot leven gebracht in een spectaculaire show. Peter Panon Ice vanaf is 5 oktober tote en met 28 oktober te zien in Goes, Leiden, Den Bosch en Almere.

Iets meer dan 100 jaar na de eerste opvoering van het beroemde toneelstuk van
J.M. Barrie presenteert Holiday on Ice Productions voor het eerst het verhaal van Peter Pan on Ice. De bezoekers kunnen zich opnieuw laten betoveren doorde gevierde jongen die kon vliegen en niet groot wil worden. Peter Pan, Tinker Bell, Wendy en haar broers strijden tegen Kapitein Haak en zijn piraten, met buitengewoon veel actie op en boven het ijs. Irene Moors, Laura Vlasblom enTygo Gernandt zorgen voor een levendige vertolking van de stemmen.

Regisseur Robin Cousins MBE geeft het bekende verhaal een frisse tint. Bij Peter Pan on Ice mag het publiek rekenen op schitterende kostuums,adembenemende special effects, spannende vliegacts, humor en magnifieke staaltjes kunstschaatsen. Het veelzijdige avontuur waarin onze geliefde helden en schurken live en vlak bij het publiek hun schaatskunsten vertonen, is een belevenis voor kinderen en hun familieleden van alle leeftijden.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!