Back Back Nieuws

IJsseldelta Center opent Bluefinger Restaurant

11 juni 2013
Het IJsseldelta Center aan de Ceintuurbaan opende gisteren haar nieuwe Bluefinger Restaurant. De menukaart is volgens de organisatie toegankelijk en eerlijk, het interieur stijlvol en de service vriendelijk en vlot. Het thema van Bluefinger is Steaks & Salads.

Met de open keuken, grote raampartijen en elegant verlichting, is er een eigentijdse en ontspannen ambiance gecreëerd toegankelijk voor een breed publiek. De keuken is een Montegue California Broiler - power grill - rijker: Het zorgvuldig geselecteerde vlees van slager Nice to Meat (van bescheiden steak tot Tomahawk) wordt met expertise bereid voor de juiste garing en smaak. Daarbij sieren maaltijdsalades, huisgemaakte hamburgers en dagverse visgerechten de kaart. Al het vlees is voorzien van het Greenious Feelgood Meat certificaat. Vlees dat wordt geproduceerd met aandacht voor dieren welzijn en milieu.

Kennismakingsactie
Het Bluefinger Restaurant maakt deel uit van het vernieuwde IJsseldelta Center. Het culinaire team is uitgebreid met chefkok Bram Brinkman, voormalig chefkok in Buitenherberg Ter Linde in Zuidwolde en restaurant manager Anneke Roorda, hiervoor verantwoordelijk voor Gelachkamer Hoogh. Anneke Roorda: ‘We openen ons restaurant met een leuke kennismakingsactie; een heerlijke steak van Maas- Rijn en IJssel weiderund voor € 12,50. Hier serveren wij natuurlijk een goed glas wijn bij. Ook ontvangen gasten een voucher voor een fles huiswijn in te wisselen bij hun tweede bezoek’. Het IJsseldelta Center is gevestigd in het stadioncomplex en bestaat uit het event center, de skyboxen en business lounges, het Bluefinger restaurant en Hotel Lumen.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!