Back Back Nieuws

IJskoud borrelen in de Uithof

24 september 2007
De ‘zomer’ is voorbij gevlogen, het schaatsseizoen gaat weer beginnen. Op zaterdag 29 september gaat de 400-meter ijsbaan van de Uithof weer open. Met allerlei mogelijkheden; zo kun je dit seizoen met je collega's  ijskoud borrelen in de ijsbar.

Op de sneeuwbaan van de Uithof is een unieke ijsbar gebouwd. Uniek in de regio. Wat is er leuker om met je collega’s een schnaps te drinken na het skiën of schaatsen in een bar waar alles, dus ook de tafels, stoelen en glazen, van ijs is? Dat is pas winterbeleving! Er zijn wel meer unieke dingen te beleven in de Uithof komende winter. Zo is het ook mogelijk om een expeditie naar de Noordpool na te bootsen, inclusief overnachting in de sneeuw.

Marketing manager Arjen de Graaf: ‘Dit zijn leuke, unieke activiteiten die je met vrienden of collega’s kunt ondernemen. Het grappige is dat je voor dit soort activiteiten dus helemaal niet naar de bergen hoeft. Het kan gewoon in Den Haag.’ Het is vanaf oktober ook mogelijk om all-inclusive te gaan skiën of schaatsen.

De Uithof biedt ook conferentiezalen en een evenementenhal (met een capaciteit tot 5000 personen), die uitermate geschikt zijn voor congressen, beurzen, productintroducties en grote personeelsfeesten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!