Back Back Nieuws

IJs en Cocktail bereiding uit een Ice Pan

10 oktober 2013
Het bedrijf Miracle Ice uit Alkmaar introduceert een nieuw concept voor de bereiding van ijs en cocktail producten. Op locatie bereiden de Miracle Ice Creators deze produkten binnen 2-3 minuten op maat uit de Miracle Ice Pan.

Deze wijze van ijs maken kent zijn oorsprong in Zuid Oost Azië. Verse ingrediënten worden door de Ice Creators in een Ice Pan met een temperatuur van minus 35 graden, gespateld en geroerd. Het resultaat is een cremige Ice Cream, een (alcoholhoudende) Cocktail of een iced Coffee. De ingredienten hiervoor zijn eindeloos te kiezen, afhankelijk van de gewenste smaak. De keuze voor fruitsoort, (niet-)alcoholische drank, siropen, kruiden, melksoort, maakt het ijs, de cocktail of de koffie een bijzonder product.

Passende smaken
Zo kunnen de Ice Creators smaken creëren passend bij een evenement. Bijvoorbeeld voor de introductie van een product of party thema. De Miracle Ice Bar, Ice Creators en de ijs produkten worden daarbij in stijl gepresenteerd.

Ice Bar
Miracle Ice maakt gebruik van eigen Ice Bar met een achterwand voor glaswerk en ingredienten. Gasten hebben direct zicht op het maken van hun gewenste ijs creatie.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!