Back Back Nieuws

Iedereen kan voetballen in de Amsterdam ArenA

18 november 2009
Dinsdag is het startschot gegeven voor waar velen van dromen, voetballen in de Amsterdam ArenA. Na de opening van het 5-a-side boardingveld door Bryan Roy, jeugdtrainer en oud-speler van Ajax, maakten amateurvoetballers hun stadiondebuut in de ArenA. Nu is het voor iedere voetbalfanaat mogelijk om te voetballen in de ArenA, iets wat tot dusver alleen voor profs was weggelegd.

 

"Het is fantastisch dat voetballen in de ArenA nu voor iedereen mogelijk is. Ik ben daar in het bijzonder enthousiast over temeer omdat 5-side een aantrekkelijke vorm van voetbal is welke snelheid en techniek op een leuke manier combineert’’ aldus Bryan Roy.

 

Daarnaast leent 5-a-side voetbal zich uitstekend voor business events. "Met het 5-a-side boardingveld komen wij tegemoet aan de toenemende vraag vanuit de zakelijke evenementenbranche. Deze branche vraagt steeds meer om bijeenkomsten die gecombineerd kunnen worden met een sportieve activiteit. De Amsterdam ArenA is natuurlijk een sportieve locatie bij uitstek en met een aanbod als het boardingveld kunnen wij onze klanten een sportieve belevenis bieden die niet te evenaren is,’’ aldus Hilda Hofkamp, sales manager business events. Het boardingvoetbal kan onder andere worden ingezet als vergaderbreak, teambuilding event of sportieve clinic.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!