Back Back Nieuws

IDTV organiseert 125- jarig jubileum voor ANWB

16 juli 2008
IDTV Events & Concepts heeft in opdracht van en in samenwerking met de ANWB haar 125- jarig jubileum georganiseerd.

Op het landgoed Clingendael in Den Haag vierden op woensdag 2 juli zo’n 1000 gasten, in aanwezigheid van Koningin Beatrix, de verjaardag van de ANWB. Na een korte rondleiding door het park werden de genodigden ontvangen in een zomerse sfeer op een groot en bloemrijk terras, midden tussen de weilanden met schapen en ezels. Daarna kwamen de gasten bijeen in een theater dat speciaal voor deze gelegenheid was gebouwd.

Op een groot scherm was de bijzondere aankomst van Koningin Beatrix en 125 fietsers te zien. Een strakke, theatrale show schetste de rol die de ANWB speelt in Nederland op het gebied van recreatie en mobiliteit. Tevens werd het nationale cadeau van de ANWB, bruine borden met streekinformatie voor langs de snelweg, symbolisch aan de koningin overhandigd. Aan het einde van het programma onthulde theatergroep ISH het nieuwe logo van de organisatie.

IDTV Events & Concepts was in nauwe samenwerking met het projectteam van de ANWB, verantwoordelijk voor de productie van het inhoudelijke programma en het totale evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!