Back Back Nieuws

IDEA bureaus genomineerd voor European Best Event Award 2015

19 oktober 2015
De IDEA bureaus Xsaga, Dechesne & Boertje en Bureau voor Reuring zijn genomineerd voor een European Best Event Award 2015. En daar zijn ze trots op. De genomineerden zullen hun inzending(en) ten overstaan van de jury live presenteren en verdedigen tijdens het EuBEA festival in Sevilla.

Nominaties
De nominaties op een rij: Xsaga, Dechesne & Boertje en Bureau voor Reuring met respectievelijk de cases: opening nieuwe entree Van Gogh Museum (Best Cultural Event), Nationale Museumweek (Best Roadshow), Opening Markthal (Best Launch Event) en Twitter BirdsEye tijdens Sail Amsterdam (Best Integrated Event). Klik hier voor een overzicht van alle genomineerden.

IDEA leden 
IDEA is er, vertegenwoordigd in de jury, uiteraard bij. IDEA leden kunnen met korting deelnemen aan EuBEA The International Festival of Events and Live Communication van 5 tot en met 7 november 2015 in Sevilla, Spanje. Mocht je er ook bij willen zijn, bestel dan via deze link je delegate pass met € 100,- korting (kortingscode: Discount_IDEA). Een inspirerend programma, als supporter én bezoeker.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.403 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!