Back Back Nieuws

ID&Concept Company plaatst ZLTO-ondernemers in Groene Ruimte

07 maart 2008
ID&Concept Company creëerde op vrijdag 29 februari voor haar opdrachtgever de Zuidelijke Land & Tuinbouw Organisatie (ZLTO) de eerste officiële ZLTO Ondernemersdag in het Autotron complex te Rosmalen.

Het evenement is exclusief gecreëerd voor bedrijfs- en medeverantwoordelijke leden van ZLTO en vandaar ook het passende centrale thema `Ondernemen in de Groene Ruimte`. Uitstraling, concept en interactie tussen de leden moest in elk detail van het evenement tot uiting komen. De combinatie van een fantastisch locatie, een tot in de puntjes verzorgde groen witte transparante inrichting en de groene kleding van hostesses, cateringpersoneel en management hebben hier een basis voor gelegd.

Een innovatief kennisprogramma, meet & greet tussen de leden om samenwerking te stimuleren, een interactief food & beverage concept en een fantastisch entertainmentprogramma waren voorname onderdelen van de geformuleerde doelstellingen vanuit de opdrachtgever.

Deze doelstellingen werden o.a. vertaald door de culinaire specialisten, die de ingrediënten van de leden van ZLTO op diverse grote podia (Food-cubes) bereidden tot (h)eerlijke gerechten, een interactief muzikaal programma van de Great Piano Show, een kennisprogramma met 56! verschillende seminars, lezingen en workshops en een horeca-plaza waar ontmoeten en beleven de boventoon voerden.

De muzikale omlijsting van het avondprogramma en het entertainment was speciaal op maat gemaakt voor ZLTO. Hoogtepunt van de avond was een mini-concert van Ilse de Lange en van Trijntje Oosterhuis welke groots ondersteund werden door de techniek van Heuvelman (audiovisueel), Q-Audio (geluid) en Stagelight (licht).

Ondernemen in de Groene Ruimte is een concept dat veel verder gaat dan de beperkte keuze van een invulling, een act, een sfeer of een zaal. De kracht van ID&Concept Company ligt juist in het combineren van kwalitatief hoogwaardige invullingen, concepten en locaties. Zorgen voor een gevarieerd aanbod wat de gast direct aanspreekt en stimuleert en dat met de allerbeste ingrediënten.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!