ID310 zorgt voor kleurrijke eerste editie EventStreetID310 zorgt voor kleurrijke eerste editie EventStreet
Back Back Nieuws

ID310 zorgt voor kleurrijke eerste editie EventStreet

11 juli 2018

Gisteravond vond de eerste Nederlandse editie van EventStreet in de binnenstad van Haarlem plaats. Op deze avond namen vijftien toonaangevende eventmarketing- en live communicatiebureaus elk een eigen horecazaak over om zichzelf op een gastvrije en authentieke manier te presenteren aan opdrachtgevend Nederland. Creatiebureau ID310 mocht zich deze avond vestigen bij de gloednieuwe horecazaak ZINI, een streetfood restaurant in een prachtig pand aan de Grote Markt.

Sharing creativity

ID310 presenteerde zich op EventStreet aan de hand van het thema ‘sharing creativity’. ID310 doet namelijk niets liever dan samen met haar opdrachtgevers creatieve concepten ontwikkelen. Het bureau gelooft dat je samen betere ideeën bedenkt dan alleen en dat ze kleurrijker worden als ieder er zijn of haar tint aan toevoegt. Dit is dan ook precies wat ID310 tijdens EventStreet deed. Samen met de vele bezoekers gaf zij kleur aan een levensgroot kunstwerk van illustratrice Kelly Breemer, die het dagelijkse werk en de diverse projecten van het evenementenbureau laat zien.

Op deze zonnige avond in Haarlem werd creativiteit alom gedeeld. Aan de hand van het cases kaartencarrousel werden goede gesprekken over live activatie gevoerd, vele bezoekers kleurden enthousiast mee aan het co-creatie kunstwerk en de gedeelde passie voor merkbeleving zorgde voor een inspirerende samenkomst. ID310 bedankt jubilerend IDEA voor de succesvolle eerste editie van EventStreet en kijkt terug op een kleurrijke avond!

Foto: Flickfeeder

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!