Back Back Nieuws

ID310 verrast NS reiziger met Pop-up Zomerterras

22 juli 2013
Deze zomer is de NS reiziger op een drietal stationspleinen verrast met een zonnig Pop-up Zomerterras. Het evenement behelst een tijdelijk terras, geplaatst op de voorpleinen van de NS stations. Houten Franse bistrosetjes, kleurrijke vlaggen en comfortabele zitzakken en hangmatten bieden de reiziger een oase van rust in de drukte van de dag. Evenementenorganisatiebureau ID310 is verantwoordelijk voor het concept, de productie en de uitvoering.

Beleving
Doel van dit tijdelijke evenement is om de reiziger op een vriendelijke manier te verrassen en het verblijf op het station te veraangenamen. Het station wordt een fijne plek om te verblijven en dient als een echte ontmoetingsplek.

Locaties
De afgelopen weken stond het terras op het voorplein van station Enschede en Amsterdam Zuid/WTC, deze week (22 juli t/m 28 juli) worden de reizigers op station Leiden Centraal gastvrij welkom geheten. Het Pop-up Zomerterras geeft de voorbijganger een glimlach op het gezicht. Vele positieve reacties en kleurrijke foto’s zijn het resultaat. 

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!