Back Back Nieuws

ID310 ontwikkelt en produceert motivatiedag voor werknemers van supermarktketen

30 januari 2014
CineMec in Ede stroomde dinsdag 28 januari vol. Niet voor een film, maar voor een motivatiedag voor werknemers van een grote landelijke supermarktketen. Het hele jaar geven de werknemers hun klanten aandacht, deze dag was juist speciaal voor hen en kregen zij de aandacht die ze verdienen. ID310 ontwikkelde een programma die een mix van inhoud, ontspanning en aandacht had.

Beleving
Ongeveer 400 werknemers kwamen op locatie aan, waar de groene loper voor ze uitgerold was. Na een ontvangst door de aandachtshostessen ging de grote zaal open. De entree was direct een beleving door een lichtshow, de DJ en een zangeres on stage. Het was de start van een spannende middag.

Programma
Het programma werd naast de inhoudelijke gedeeltes gelardeerd met de DJ, een live zangeres en diverse aandachtsmomenten. Het projectiescherm van 160 m2 ondersteunde de volledige show. De middag werd opgebouwd naar een climax van techniek, muziek, enthousiasme, en vooral aandacht voor de werknemers. Na de awardshow en een afsluitende borrel was de dag ten einde en zijn alle medewerkers gemotiveerd huiswaarts gekeerd.

ID310 was verantwoordelijk voor zowel conceptontwikkeling als productie en realisatie van het gehele evenement.

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!

Meer lezen in deze rubriek

Events nieuwsbrief

Goed artikel?

Schrijf je in net als 37.058 andere professionals en ontvang wekelijks de beste artikelen!